Genç Gedik Radyo Gedik’te.

Written by on 30 Eylül 2022

Genç Gedik Radyo Gedik’te. İstanbul Gedik Üniversitesi öğrencilerinin akademik ve sportif çalışmalarını, proje ve başarılarını duyuracağı Genç Gedik her Salı ve Perşembe saat 14.00’te yayınlanacak.

Genç Gedik’te bu haftanın konukları İstanbul Gedik Üniversitesi Voleybol Takımı oldu. Kadın takımının birinci, erkek takımının ikinci olduğu Üniversiteler arası Plaj Voleybolu Turnuvası’nın konuşulduğu programa İstanbul Gedik Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi öğrencisi Ecem Kalyon ve takım antrenörü Öğr. Gör. Halil Korkmaz konuk oldu. Programı dinlemek için tıklayın.

Genç Gedik’in diğer konukları Aksaray’da düzenlenen Teknofest’te Model Uydu Yarışması’nda birinci olan Model Uydu Takımı oldu. Programa Takım üyelerinden Metalürji Malzeme Mühendisliği öğrencisi Türkü Sıla Özkan, Mekatronik Mühendisliği öğrencisi Emre Kırar, Bilgisayar Mühendisliği öğrencisi Esra Bora ile danışmanları Kaynak Teknolojisi Öğr. Gör. Ozan Çoban katıldı. Yarışmaya katılma süreçlerini ve çalışmalarını paylaşan takım üyeleri, akademik çalışmalarını da programda paylaştı. Programı dinlemek için tıklayın.


Current track

Title

Artist

Türkiye'nin ilk ve tek kurumsal internet radyosu

Background