Haftanın Sanat Üçlüsü

Written by on 31 Ocak 2023

Soğukta Adana Sıcağı

Öykü, son dönemde edebiyatımızda öne çıkan bir tür. Öyküye dair yeni kitaplar da art arda birçok kitap yayınlanıyor. Bu kitapların arasında h2O Kitap’tan çıkan Adana Sokakları Turunç Kokuyor, şehrin Portakal Çiçeği Karnavalı, Lezzet Festivali ve Jakaranda Festivali’nden mahalle ve sinemalarıyla farklı ve yaşam dolu atmosferine götürüyor. Süreyya Köle’nin derlediği farklı yazarların öykülerinden oluşan kitap Adana’yı özleyenler veya tanımak isteyenler için…

Derleyen: Süreyya Köle

h2O Kitap

240 sayfa

 

 

 

 

 

 

Kısa sürede sevilen “Bi’ Tek Ben Anlarım” bu haftanın parçası. KÖFN grubunun seslendirdiği parçada yine grup üyelerinin imzası bulunuyor. özü ve müziğinde Salman Tin, düzenleme ve prodüksiyonunda ise Bilge Kağan Etil imzası bulunan şarkının ardından giderek popülerleşen KÖFN, Yıldız Tilbe ile düet yapacak. Parçayı dinlemek için tık tık.

 

 

Fransız Rivierası’nda Kesişen Yaşamlar

Nicolas Bedos bu kez hem komedi hem aşk filmi öğeleri taşıyan, bol entrikalı, tempolu bir polisiyeye imza atıyor. Bedos’un henüz yayımlanmamış kendi romanından uyarlayarak 35mm filme çektiği Maskeli Balo, dünya prömiyerini Yarışma Dışı gösterildiği Cannes Film Festivali’nde yaptı. Bir kaza sonucu kariyeri sonlanan yakışıklı dansçı Adrien, günlerini Fransız Riviera’sında geçimini sağlayan eski sinema yıldızı Martha’yla zaman öldürerek geçirmektedir. Adrien, son derece çekici Margot ile tanışır ve hayatı tümden değişir. İkili, daha parlak bir yaşantı hayaliyle şeytani bir komplo, duygusal bir maskeli balo peşine düşer. Seans bilgileri için tık tık.


Current track

Title

Artist

Türkiye'nin ilk ve tek kurumsal internet radyosu

Background